itulau_fanua

Fuafuaga tau atina'e i le lumana'i o paipa uamea


Uamea kaponi paipa uameasa avea ma fa'atauga i vaega faufale ma fale gaosi oloa mo le tele o tausaga. O se tasi o aga i le lumanaʻi i le atinaʻeina o paipa uʻamea uʻamea o le faʻaaogaina opaipa uamea vevela. O paipa uamea galvanized ua lauiloa mo lo latou malosi maualuga ma le faʻafefeteina, ma e talafeagai mo faʻaoga e pei o le tuʻuina atu o le vai, paipa kesi, ma le lagolago faʻavae.

O le isi tulaga taua o le fa'aogaina lea o faiga fa'agasologa o gaosiga e gaosia ai paipa uamea. O le ERW (electric resistance welding) tekinolosi e fiafia i ai le au gaosi paipa u'amea ona o lona lelei ma le taugata.ERW uamea lapotopoto paipa uameafa'aoga eletise eletise maualuga e u'u ai su'iga, ma maua ai se paipa malosi ma leai se mea.

gi paipa

E le gata i le alualu i luma faatekinolosi, o le faatupulaia o manaoga mouamea uamea lapotopoto paipaua faʻalauteleina le taʻutaʻua o paipa galvanized, lea e faʻatauina i le tele o mea mo le fausiaina ma atinaʻe tetele ona o lo latou faʻaogaina ma le faigofie o le faʻapipiʻiina.

gi paipa

O le atina'e i le lumana'i o paipa u'amea e feso'ota'i vavalalata ma le gafataulimaina ma iloiloga o le siosiomaga. O loʻo naunau le au gaosi oloa e faʻafetaui le suiga o manaʻoga o le maketi, atinaʻeina o le faʻaogaina o mea toe faʻaaogaina ma le faʻaogaina o auala gaosiga faʻasao malosi.Gi paipa uameao le a fa'aauau pea ona faia se sao taua i le fausiaina ma le vaega o alamanuia.

paipa uamea

Fa'afeso'ota'i matou mo nisi fa'amatalaga
Email: sales01@royalsteelgroup.com(Sales Director)
chinaroyalsteel@163.com (Factory Contact)
Telefoni / WhatsApp: +86 153 2001 6383


Taimi meli: Aukuso-28-2024