itulau_fanua

TALA FOU: Suiga tau maketi & Tulafono fou o fefaatauaiga i fafo ia Mati


O tau o maketi tau u'amea i totonu o le atunu'u o lo'o fa'amoemoe e vaivai ma fa'ateleina

Spot market dynamics: I le 5th, o le tau averesi o le 20mm tolu-level mafuie-resistant rebar i 31 aai tetele i le salafa o le atunuu o 3,915 yuan / tone, o se faʻaititia o le 23 yuan / ton mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai; le ShanghaiRebarUSD Pricing Index na tapunia ile 515.18, lalo ole 0.32%. Aemaise lava, na fesuisuiai le sisi i lalo i le vaitau o fefaʻatauaʻiga, ma na mulimuli ane faʻamautu le tau ma faʻavaivai teisi. O le mafaufau maketi sa fa'aeteete, o le siosiomaga fefa'ataua'iga na tu'ufua, ma le itu mana'omia e le'i fa'aleleia tele. O le vaivai o le faʻaogaina o sisi e leʻi suia i le leva o le aoauli, ma na faʻaitiitia ai le tau o maketi. Faʻateleina punaoa tau-maualalo, o le faʻatinoga moni o fefaʻatauaiga o le averesi, ma o le fefaʻatauaiga lautele na sili atu teisi atu nai lo le aso fefaʻatauaʻiga talu ai. O lo'o fa'amoemoe o le a fa'aauau pea ona vaivai le tau o mea faufale a le atunu'u i se taimi lata mai.

 

O tau o maketi tau u'amea i totonu o le atunu'u o lo'o fa'amoemoe e vaivai ma fa'ateleina

 

Tulafono fou o fefa'ataua'iga i fafo ia Mati

O kamupani va'a o le a fetu'una'i tau o uta e amata mai ia Mati 1 Talu ai nei, o le tele o kamupani va'a na tu'uina atu fa'asalalauga i suiga o pisinisi i le aso 1 o Mati. le Iunaite Setete, Kanata ma Mekisiko i le lalolagi atoa e US$20. Amata mai ia Mati 1, Hapag-Lloyd o le a fetuunai le tau o uta (GRI) mo le 20-futu ma le 40-futu uta mamago, pusaaisa ma pusa faʻapitoa (e aofia ai masini kupita maualuga) mai Asia i Amerika Latina, Mekisiko, Caribbean ma Amerika Tutotonu , fa'apitoa e pei ona ta'ua i lalo: 20-futu la'u uta mago USD 500; 40-futu pusa uta mamago USD 800; 40-futu maualuga pusa pusa pusa USD 800; 40-futu pusa pusaaisa e le o faagaoioia USD 800.

O loʻo fuafua e le EU se suʻesuʻega e tetee atu i le lafoaia o oloa photovoltaic Saina Talu ai nei, na lipotia mai e le aufaasālalau e faapea o le tele o kamupani photovoltaic a Europa o loʻo feagai ma le faʻalavelave o le faʻamalologa o le gaosiga ma le gaumativa, o loʻo saunia e le EU se suʻesuʻega e tetee atu i le lafoaʻiina e faasaga i oloa photovoltaic Saina. Na taʻua e le aufaasālalau e faapea, ina ua maeʻa ona ulufale atu le tele o oloa photovoltaic a Saina i le maketi a Europa, na avea ai ma se "mataʻutia" ogaoga i le gaosiga o le solar panel a Europa. O le mea lea, e manaʻo le EU e faʻaaoga lana suʻesuʻega faʻatauvaʻa e faasaga ia Saina e fausia ai se "tamaʻi lotoa ma puipui maualuga" i le alamanuia fou malosi e puipuia ai le tauvaga maketi o pisinisi i le lotoifale.

Ua fa'alauiloa e Ausetalia le su'esu'ega o le puipuiga i paipa uelo e feso'ota'i ma Saina I le aso 9 o Fepuari, na tu'uina atu ai e le Australian Anti-dumping Commission le Fa'asilasilaga Numera 2024/005, ma fa'alauiloa ai se su'esu'ega tuusaunoaga e tetee atu ai i le lafoa'iina o paipa uelo na fa'aulufale mai mai le atunu'u tele o Saina, Korea i Saute, Malaysia. ma Taiuani, ma fa'alauiloa ai fo'i se su'esu'ega tu'usaunoaga fa'atusa i paipa uelo mai le atunu'u tele o Saina. . O oloa tuusaunoaina na suesueina e faapea: Vasega 350 60 mm x 120 mm x 10 mm mafiafia uamea paipa faatafafā, 11.9 mita le umi.

 

Fa'afeso'ota'i matou mo nisi fa'amatalaga
Email: sales01@royalsteelgroup.com(Sales Director)
chinaroyalsteel@163.com (Factory Contact)
Telefoni/WhatsApp: +86 153 2001 6383


Taimi meli: Mati-08-2024