itulau_fanua

Fonotaga Faaletausaga a le Kamupani Ia Fepuari, 2021


Fa'atofa i le 2021 e le mafaagaloina ma fa'afeiloa'i le 2022 fou.

O Fepuari, 2021, na faia ai le 2021 New Year's Party of Tianjin Royal Steel Group i Tianjin.

talafou1

Na amata le fonotaga i le saunoaga matagofie ma le faamaoni o le Tausaga Fou a le pule sili o le kamupani, Mr. Yang;O le konafesi na faʻamalo ma tauia le aufaipisinisi a le kamupani ma tagata maualuluga i le 2021.

p1

I lea fonotaga faaletausaga, na saunia ai e le aufaigaluega a le tupu ni faafiafiaga eseese, faatasi ai ma se faasologa o faafiafiaga matagofie e pei o ata ma pese.

p2
p3

O le fiafiaga o le lotoa na faia ai le tumutumuga atoa o le pati.

p4

O le tali "O a taeao o le a sili atu" na aumaia ai i tagata uma se amataga matagofie, na faʻaalia ai manaʻoga sili a le aufaigaluega a le Royal mo taeao o le kamupani.

p5

I le taumafataga o le Tausaga Fou, sa fiafia uma le aufaigaluega i le tausaga fou ma faamanuia Royal taeao.

O le fonotaga fa'aletausaga atoa na o'o mai i se fa'ai'uga manuia i se si'osi'omaga maopoopo, mafanafana, fiafia ma le fiafia, e fa'aalia ai le malosi, lelei, loto gatasi ma le fa'amalositino o tagata faigaluega a le Tupu.

p6

A toe tepa i tua i le 2021, o le a tatou galulue faatasi, galulue malosi, ma ausia le seleselega masani;tulimatai atu i le 2022, o le a tatou maua le sini lava e tasi, tumu i le mautinoa, ma tulimatai atu i se lumanaʻi sili atu mo le Royal.

p7

Taimi meli: Feb-16-2022