itulau_fanua

La'uina o Papa u'amea na fa'atau e tagata fa'atau a Ausetalia - ROYAL GROUP


I aso nei, o lepapatusi uameafa'atauina e a tatou tagata tuai i Ausetalia ua fa'asalalau aloa'ia.

ipu uamea (9)
ipu uamea (4)

Manaomia mo Ausetaliaie uameaua fa'aauau pea ona fa'atupulaia i nai tausaga ua tuana'i.O lenei mea e mafua ona o le atinaʻeina o alamanuia e pei o fale inisinia faufale, faufale ma gaosiga.O nisi nei o mea autu ma faiga i le manaʻoga mo ipu uʻamea i Ausetalia:

Atina'e faufale: Ua leva ona teu fa'afaigaluega e le malo o Ausetalia le tele o galuega tetele, e pei o auala, alalaupapa, uafu ma auala.O le faʻatinoga o nei poloketi e manaʻomia ai le tele o uʻamea, e oʻo atu ai i le faʻateleina o le manaʻoga mo paʻu uʻamea.

Vaega o Fa'ato'aga: O lo'o tumau pea le fa'aolaola o maketi fa'atau fanua a Ausetalia.O le fausiaina o fale nofoia ma pisinisi faʻatau fale e manaʻomia ai le faʻaogaina o le tele o uʻamea, e aofia aiu'amea taai vevelamo faamoemoega eseese.

Gaosiga: O pisinisi gaosi oloa a Ausetalia o se tasi lea o pou taua o le tamaoaiga o le atunuu.O pa'u u'amea e maualuga le mana'omia i pisinisi e pei o ta'avale, gataifale, aerospace, malosi ma metallurgy.

Fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo: O Ausetalia o se tasi o fa'atau oloa sili ona tele uamea i le lalolagi.Faatasi ai ma le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o le lalolagi ma le faʻalauteleina o fefaʻatauaʻiga faʻavaomalo, o loʻo faʻateleina foi le manaʻomia o oloa auina atu i fafo o le ipu uamea a Ausetalia.

Manaoga faʻafuaseʻi: Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le gafataulimaina ma le puipuiga o le siosiomaga, o le manaʻoga mo le maualalo-carbon ma maualuga-malosi.S235jr ipu uameao lo'o tupu fo'i.O nei ipu uamea o loʻo faʻaaogaina lautele i le fanua o le malosi fou, taʻavale mama ma le faʻaleleia o le malosi.

I le aotelega, o le manaʻoga mo ipu uʻamea i Ausetalia o loʻo faʻamalosia e le tele o mea e pei o le fausiaina o fale, fale faʻatau fale, gaosiga ma fefaʻatauaʻiga faavaomalo.O le mana'oga mo le ipu uamea a Ausetalia o lo'o fa'amoemoe e fa'atupula'ia pea a'o atina'e nei vaega.

I le avea ai o se tagata gaosi oloa a Ausetalia, afai o loʻo e suʻeina se tagata gaosi uʻamea maualuga a Saina, matou te maua le poto masani i le faʻatau atu i Ausetalia, atonu e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi i matou, matou te tuʻuina atu ia te oe auaunaga faʻapitoa ma oloa maualuga.

 

Fa'afeso'ota'i matou mo nisi fa'amatalaga
Email: sales01@royalsteelgroup.com(Sales Director)
chinaroyalsteel@163.com (Factory Contact )
Telefoni / WhatsApp: +86 153 2001 6383


Taimi meli: Sep-07-2023